Prednosti

Responsive

Prateći najnovije trendove u dizajnu usvojili smo tehniku prilagodljive prezentacije, prilagođene za sve ekrane, prije svega za mobilne uređaje i tablete. Responsive web design omogućava uredan prikaz vaše web stranice na svim platformama i ekranima.

Provjerite neke od stranica iz našeg portfolia.

mobil

Povoljne cijene

® retush pruža jedan od najboljih i najučinkovitijih načina promocije, izuzetne marketinške vrijednosti. Za prihvatljivu cijenu vam osiguravamo najbolju kombinaciju sadržaja i usluga koja će istaknuti vašu web stranicu.

Ne oklijevajte nas kontaktirat putem naše kontakt stranice, reagirati ćemo na vaš upit s ponudom i kreirati, popraviti, optimizirati, smjestiti ili održavati vaše web stranice.

Privlačnost

Posvećeni smo kreiranju kvalitetne usluge i sadržaja uz očuvanje atraktivnog dizajna. Pažljivo planiranje i sastavljanje će jamčiti kako će vaše stranice biti privlačne - magnet za posjetitelje.

Međusobni utjecaj između raznolikih elemenata, pažljivo odabrane i optimizirane slike, te istaknuti sustavi boja će privući i zadržati pažnju na vašim stranicama.

Visoko prilagođen raspored elemenata na stranici će uputiti jasnu poruku vašim kupcima i partnerima - vaša tvrtka je profesionalna i s njom vrijedi poslovati!

Prezentacija

Praćenjem modernih tehnologija i načina prezentacije vaše će usluge ili proizvodi ostaviti bolji dojam na potrošača i time dobiti dodatnu vrijednost, koju je iznimno teško postići drugim načinima promocije.

Ukoliko se odlučite pokloniti povjerenje ® retush.com - zajamčeno vam je održavanje vaših web stranica i dosljednost istih kroz duže vremensko razdoblje.

Pristupačnost

Optimizacijom vašeg web sadržaja, u kombinaciji sa najboljom praksom pristupačnosti vaša će web prezentacija biti dostupna i isporučena svakom potencijalnom klijentu.

Bez obzira na to koji preglednik vaši korisnici koriste, veličinu ekrana ili rezoluciju, svi će moći dobiti informaciju o vašoj tvrtci, proizvodi ili usluzi.

Održavanje

Internet je dostupan svima, što uvijek i nije prednost. Stalno praćenje sigurnosti i zaštita od zlonamjernih korisnika često znaju biti jedino osiguranje i sredstvo borbe protiv napada. Internet se stalno razvija, ne zaostajte, ili šteta može biti velika. Redovito održavanje, uz iznimno prihvatljivu cijenu vam omogućava miran san uz spoznaju kako vaše web stranice neće biti žrtve napada. Ovisno o razini našeg angažmana radimo nadogradnje, održavanje i korekcije na stranicama Kontakaktirajte nas za dogovor.